lørdag 27. august 2016

Hundegård på stell

Endelig er hundegården oppe, og det var litt av ett slit må jeg få påpeke :)Jeg fikk 4 tonn grus dumpet på plassen, og den har vi planert ut. Så har vi egenhendig flyttet 6 tonn med betongheller - opptil flere ganger faktisk... Først måtte vi flytte dem fra hundegårdene i Aurskog, opp på henger, kjøre til Kongsvinger, for så å løfte dem av der, og legge dem på plass. 186 stk! Hadde vært en umulig oppgave hvis jeg ikke fikk uvurderlig hjelp av en venninne, samt at jeg fikk låne en større bil og henger ♥ Allikevel ble det 6 turer med hellene...Og om vi ikke hadde løftet nok, måtte alle 25 hundegårdselementene flyttes - og settes opp på nytt... *puh*

På siste turen med hundegårdselementer, ble bikkjene også med på lasset. De lå tålmodig i bilen å ventet til vi hadde fått opp hundegården.Hundegården ble omsider ferdig, og potebarna kunne førnøyd utforske sitt nye territorie :)


Selvsagt gjenstår litt finnish, som levegger feks... men alt i alt ble det veldig bra.

Nå gjenstår bare å få gjerdet inn resten av de 3 målene med tomt, hehe, slik at de kan strekke litt på bena... men det får vente :) Begynner med å lage en liten løpegård, som også fungerer som sluse. Liker! :) :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...